استعلام قیمت نهایی و موجودی و فروش اقساطی:  4866-935-0912 واحد فروش انلاین 

احداث سوله دپو سیب زمینی پیاز ، شرایط و اقدامات

احداث سوله دپو سیب زمینی پیاز ، شرایط و اقدامات
  نگهداری صحیح پیاز و سیب‌زمینی پس از برداشت، یک عامل تعیین‌کننده در حفظ کیفیت، جلوگیری از کاهش وزن و جلوگیری از جوانه‌زنی یا فساد است. این محصولات دارای نرخ تنفس بالایی هستند و محیط نامناسب نگهداری می‌تواند بخش بزرگی از محصول را از بین ببرد. سوله‌های نگهداری تخصصی باید بر اساس اصول مهندسی کشاورزی و با تمرکز بر عایق‌بندی، تهویه و کنترل دقیق دما و رطوبت طراحی شوند تا …
ادامه مطلب

گونه های مختلف قارچ‌ پول‌ساز

گونه های مختلف قارچ‌ پول‌ساز
  در سال‌های اخیر، قارچ‌ها جایگاه خود را از یک ماده غذایی ساده به یک «سوپرغذا» و منبع ترکیبات درمانی ارتقا داده‌اند. کشت گونه‌هایی که هم مصرف خوراکی دارند و هم خواص دارویی، مانند شی‌تاکه (Shiitake) و صدفی (Oyster Mushroom) و گانودرما (Reishi)، به یک حوزه سودآور در کشاورزی تبدیل شده است. این قارچ‌ها به دلیل داشتن ترکیباتی چون پلی‌ساکاریدها و تری‌ترپنوئیدها، در تقویت سیستم ایمنی و سلامت کلی بدن …
ادامه مطلب

راهنمای کامل کشت و برداشت انواع دانه‌های شربتی

راهنمای کامل کشت و برداشت انواع دانه‌های شربتی
دانه‌های شربتی نامی عمومی برای دانه‌های ریز گیاهانی هستند که پس از قرار گرفتن در آب، لایه ژلاتینی به خود می‌گیرند. این دانه‌ها عمدتاً شامل تخم ریحان، دانه چیا و خاکشیر هستند که هر یک خواص و شیوه کشت متفاوتی دارند.   ۱. کشت و برداشت تخم ریحان (Basil Seeds) تخم ریحان از گیاه ریحان (Ocimum basilicum) به دست می‌آید که یک گیاه یک‌ساله و بومی مناطق گرمسیری است. آماده‌سازی …
ادامه مطلب

راهنمای جامع کشت و فرآوری سیر

راهنمای جامع کشت و فرآوری سیر
سیر، یکی از قدیمی‌ترین سبزیجات کشت‌شده در جهان است که به دلیل طعم و عطر منحصربه‌فرد، خواص دارویی فراوان و ماندگاری بالا، جایگاه ویژه‌ای در آشپزی و طب سنتی دارد. این راهنما، شما را با مراحل کامل کاشت، برداشت و فرآوری این محصول ارزشمند آشنا می‌کند.   ۱. مرحله کشت انتخاب و آماده‌سازی خاک: سیر در آب‌وهوای خنک و خاک‌های با زهکشی مناسب، حاصلخیز و دارای بافت لومی-شنی بهترین رشد …
ادامه مطلب

راهنمای جامع کشت و فرآوری کنجد

راهنمای جامع کشت و فرآوری کنجد
کنجد یکی از قدیمی‌ترین و ارزشمندترین گیاهان روغنی است که به دلیل دانه‌های مغذی و کاربردهای متنوع در صنایع غذایی و دارویی، از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است. این راهنما، شما را با مراحل کامل کاشت و فرآوری این محصول آشنا می‌کند.   ۱. مرحله کشت انتخاب مکان و آماده‌سازی خاک: کنجد گیاهی گرما دوست است و در آب‌وهوای گرم و خشک بهترین رشد را دارد. بهترین خاک برای آن، …
ادامه مطلب
سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش